header banner
Default

Shiba Memu presale bedraagt $3,95 miljoen nu tweede fase bijna voltooid is


Belangrijkste punten

  • De cryptomarkt heeft sinds het begin van de week goed gepresteerd.

  • De presale van Shiba Memu heeft nu de grens van $3,95 miljoen overschreden en fase twee is nu bijna voltooid.

De cryptomarkt beleeft tot nu toe een achtbaanweek, maar Bitcoin heeft zijn prijs boven het niveau van $28.000 gehandhaafd. De presale van Shiba Memu heeft nu de grens van $3,95 miljoen overschreden en fase twee zal binnenkort worden voltooid.

Shiba Memu begint met de weggeefactie van 0.000

Het team van Shiba Memu maakte donderdag via X (voorheen Twitter) bekend dat de weggeefactie ter waarde van $100.000 nu aan de gang is. Het team is op zoek naar $100.000 aan SHMU-tokens voor de gelukkige deelnemers, omdat het de betrokkenheid bij het project wil vergroten.

Tot nu toe zijn er meer dan 9.000 inzendingen voor de wedstrijd, met nog 18 dagen te gaan. Degenen die $100 aan SHMU bezitten, komen in aanmerking voor deelname aan deze wedstrijd.

🎉 The Shiba Memu $100k shindig is underway, and the good times are rolling.🚀

Dive into the ongoing excitement—join now or be left with just the echoes of the celebration! 🎈

😈ENTER NOW: https://t.co/6C0EDwsVsp#Giveaway pic.twitter.com/2k0Q0oTwGA

— Shiba Memu (@shibamemu) October 19, 2023

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een meme-tokenproject dat de afgelopen maanden honderden investeerders heeft aangetrokken. De presale heeft de grens van $3,95 miljoen overschreden en zal binnenkort de mijlpaal van $4 miljoen bereiken.

Shiba Memu wil een platform ontwikkelen dat AI en blockchain-technologie zal gebruiken om een marketinggenie te creëren. Volgens het ontwikkelteam zal Shiba Memu de verschillende marketingactiviteiten van bureaus gaan verzorgen. Het gebruik van AI zal ervoor zorgen dat Shiba Memu 24/7 werkt om spannende inhoud te genereren om bedrijven en individuen te helpen hun producten en diensten op de markt te brengen.

Het team besloot om het als een meme-project te lanceren, naar aanleiding van de recente populariteit van meme-coins zoals Shiba Inu en Dogecoin. De afgelopen vier jaar is de marktkapitalisatie van meme-coins gegroeid van bijna $0 naar $35 miljard in 2023.

Shiba Memu verschilt van veel meme-coins omdat het zijn gebruikers praktijkvoorbeelden biedt. Shiba Memu heeft nut en zal echte problemen voor bedrijven en individuen oplossen.

Gebruikers kunnen profiteren van de verschillende marketingfuncties die Shiba Memu hen biedt. Shiba Memu zal zijn eigen marketingstrategieën ontwikkelen, zijn eigen PR schrijven en zichzelf promoten in relevante forums en sociale netwerken.

Op dit moment draait het project op twee grote blockchains, de Ethereum en BNB Chain. 

De presale van Shiba Memu bedraagt ,95 miljoen

De presale van Shiba Memu heeft de afgelopen weken een enorme groei laten zien. Het heeft onlangs de grens van $3,95 miljoen overschreden en fase twee is nu bijna voltooid.

Volgens het ontwikkelingsteam zouden de fondsen die uit de presale rondes werden opgehaald, worden gebruikt om zijn producten te ontwikkelen. De Shiba Memu AI-technologie zou de belangrijkste ontvanger zijn van de fondsen die worden gegenereerd uit de voorverkoopevenementen, aangezien dit het belangrijkste product van het platform is.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Nu investeren in Shiba Memu?

Bitcoin en de andere grote cryptocurrencies hebben deze week tot nu toe goed gepresteerd, ondanks het neprapport over een spotgoedkeuring van Bitcoin ETF. De interesse van Shiba Memu blijft toenemen nu de tweede fase van de presale bijna voltooid is.

Investeerders in cryptocurrency bereiden zich voor op de halvering van Bitcoin volgend jaar en Shiba Memu zou een van de grootste winnaars kunnen zijn als de bullmarkt terugkeert.

Sources


Article information

Author: Paul Jordan

Last Updated: 1699406762

Views: 814

Rating: 4.4 / 5 (106 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Paul Jordan

Birthday: 2006-10-02

Address: 0935 Cynthia Meadows, South Catherineburgh, KS 71661

Phone: +4291218230804316

Job: Air Traffic Controller

Hobby: Tennis, Mountain Climbing, Hiking, Arduino, Crochet, Surfing, Hiking

Introduction: My name is Paul Jordan, I am a persistent, receptive, unyielding, brilliant, dear, irreplaceable, vibrant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.