header banner
Default

Dit is de totale hoeveelheid DOGE die de mede-oprichter van Dogecoin heeft


Dogecoin (DOGE) is een van de vroege vogels binnen de crypto industrie: het werd namelijk op 6 december 2013 al gelanceerd. Het project werd opgericht door software-ingenieurs Billy Markus en Jackson Palmer. Het werd in eerste instantie gelanceerd als een grap met als de doel de crypto wereld toegankelijker te maken.

In een nieuwe Twitter post heeft Markus zijn community maar weer eens herinnerd wat voor rol hij heeft binnen de ontwikkeling van Dogecoin. Ook deed hij een boekje open over de hoeveelheid DOGE wat hij in bezit heeft.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Billy Markus en Dogecoin

VIDEO: Wat is Dogecoin (DOGE) en hoe werkt het? 🤔
BLOX

Hij lijkt zich te ergeren aan veelgestelde vragen over deze onderwerpen, en dus besloot hij deze voor eens en voor altijd op te helderen.

just another reminder that

– i don’t work on dogecoin, i haven’t for literally 9 years
– i don’t have any affiliation with dogecoin
– i don’t speak for dogecoin
– i own very little dogecoin

don’t tell me how i should represent doge. i don’t, at all. i just represent me.

— Shibetoshi Nakamoto (@BillyM2k) March 31, 2023

Als eerste geeft hij aan dat al negen jaar niet meer aan Dogecoin werkt. Daarnaast benadrukte hij enkele andere dingen: hij heeft op dit moment geen enkele affiliatie met DOGE en hij spreekt ook niet namens het Dogecoin-team in zijn tweets.

Als laatste geeft de mede-oprichter van de populaire meme-coin aan dat hij ‘’heel weinig dogecoin’’ bezit. Hij drong er bij de community op aan om hem niet langer te vertellen dat hij DOGE zou moeten vertegenwoordigen. Volgens de tweet is de enige persoon die hij ooit zal vertegenwoordigen zichzelf tot nu toe.

Advertisement

Elon Musk en Dogecoin rechtszaak

VIDEO: DOGECOIN (DOGE)- 5 REASONS DOGE WILL HIT $1 IN 2024!
VLC NETWORK

Gisteren kon je in het altcoin nieuws lezen dat advocaten van Elon Musk, de welbekende Dogecoin-fan, willen dat de Dogecoin-rechtszaak tegen hem verworpen wordt. In juni 2022 hebben gedupeerde investeerders namelijk een aanklacht ingediend tegen de miljardair. Volgens hen opereerde Musk een piramidespel om DOGE te promoten. De gedupeerden eisen maar liefst $258 miljard van Musk.

Musk staat er binnen de crypto community voornamelijk bekend om de vage tweets waarin hij onder andere de koers van DOGE mee weet te beïnvloeden. De gedupeerden noemen daarnaast ook nog de verschijning van Musk in de Amerikaanse TV show Saturday Night Live als voorbeeld. Hierin maakte de ondernemer, zoals gebruikelijk, komische opmerkingen over DOGE waardoor de koers in korte tijd met 35% onderuit ging.

Sources


Article information

Author: Bill Coleman

Last Updated: 1699409523

Views: 721

Rating: 3.9 / 5 (96 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Bill Coleman

Birthday: 1963-03-12

Address: PSC 4399, Box 6109, APO AE 49240

Phone: +4151290963809639

Job: Firefighter

Hobby: Skiing, Card Games, Sewing, Calligraphy, Traveling, Writing, Wine Tasting

Introduction: My name is Bill Coleman, I am a transparent, important, daring, tenacious, strong-willed, valuable, resolute person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.