header banner
Default

Om de koers van Shiba Inu te verhogen, krijg je in Nederland gratis twee miljoen SHIB


Terwijl de koers van Shiba Inu (SHIB) enorm achterblijft vergeleken met de grote opwaartse beweging van bitcoin (BTC), gebeurt er genoeg achter de schermen van de populaire memecoin. Zo is de activiteit van de grote jongens uit het Shiba Inu-ecosysteem explosief toegenomen. Ook het transactievolume op Shibarium, het in augustus gelanceerde layer-2 netwerk, heeft een opvallende stijging ondergaan.

Er kunnen boeiende mogelijkheden schuilen in de minder presterende koers van SHIB. De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct biedt momenteel een leuke actie waarmee nieuwe gebruikers kunnen profiteren van de achterblijvende koers. Als je je nu aanmeldt op Anycoin Direct en een eerste order plaatst, krijg je 2.000.000 SHIB gratis en voor niets op je account gestort.

Shiba Inu whale activiteit neemt toe

VIDEO: $100 in Shiba Inu in 2023 Will Give This 😱πŸ”₯
MoneyMagnates

De zogenoemde whales uit het Shiba Inu-ecosysteem hebben allesbehalve stilgezeten de afgelopen dagen. Volgens data van IntoTheBlock was er op 20 oktober een merkwaardige stijging van 987 procent geregistreerd in het transactievolume van transacties boven de 100.000 dollar.

Specifiek stond het volume gelijk aan 10,23 biljoen SHIB, ofwel 70,73 miljoen dollar. De reuzensprong in transactievolume wijst op een verhoogde koop- of verkoopactiviteit van de whales.

Onder andere een opvallende transactie ter waarde van ongeveer 31,5 miljoen dollar droeg bij aan de significante toename in transactievolume onder de grootbezitters. De transactie werd verstuurd van een onbekende wallet naar een andere, eveneens onbekende wallet.

Waarom de grote spelers massaal hun tokens verplaatsen is niet duidelijk.

Shibarium transactievolume ziet gigantische piek

VIDEO: Shiba Inu (SHIB) to $0.10? Technical Analysis 🚨 Price Target 🎯
Finest Crypto

De activiteit op Shibarium, die de grootse plannen van Shiba Inu voor de metaverse- en gamingsector moet waarmaken, heeft afgelopen maandag een grote piek geregistreerd van 33.040 transacties. Vergeleken met een dag eerder betrof het een stijging van maar liefst 202 procent.

De voornaamste reden achter deze grote toename lijkt de recente lancering van Sharbi Token (SHARBI). De memecoin maakte op maandag zijn debuut op Marswap, een gedecentraliseerde exchange (DEX) op Shibarium.

De teller wat betreft het totale aantal transacties op de schalingsoplossing staat momenteel op meer dan 3,5 miljoen. Bovendien hebben ruim 1,25 miljoen adressen interactie gehad met het netwerk, waarbij tot nu toe 1,18 miljoen transactieblokken zijn geproduceerd.

Alle ontwikkelingen hebben vooralsnog geen effect uitgeoefend op de koers van SHIB. Deze staat namelijk op gelijke hoogte als een week terug. De op één na grootste memecoin laat aanzienlijk minder sterke prestaties zien in vergelijking met andere digitale activa. Anycoin Direct wil lezers van Crypto Insiders hiervan laten profiteren en biedt daarom een opmerkelijk welkomstcadeau van 2 miljoen SHIB. Meld je aan, plaats een order en zie de grote stapel SHIB-tokens binnen één werkdag al tegemoet.

Sources


Article information

Author: Bradley Chan

Last Updated: 1699322042

Views: 625

Rating: 4.1 / 5 (59 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Bradley Chan

Birthday: 1919-12-18

Address: PSC 6071, Box 9590, APO AA 46914

Phone: +4856439427357645

Job: Article Writer

Hobby: Cooking, Rock Climbing, Aquarium Keeping, Pottery, Scuba Diving, Cycling, Cooking

Introduction: My name is Bradley Chan, I am a bold, audacious, Adventurous, tenacious, receptive, fearless, cherished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.