header banner
Default

Dogecoin vervanger voor Terra Luna Classic en XRP Verwacht 25% groei


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • NuggetRush zal volgens analisten een aanzienlijke prijsstijging van 2.500% zien.
  • Verwacht wordt dat NuggetRush Terra Luna Classic en XRP zal overtreffen in termen van groei en winst.
  • Het onderscheidde zich van andere mememunten door memes te combineren met P2E (play-to-earn) en impact op gaming.

Het identificeren van tokens met potentieel is een van de zekere manieren om succesvol te zijn in de crypto ruimte.

Als gevolg hiervan kiezen investeerders voor dit Dogecoin alternatief, NuggetRush (NUGX). Deze token, die memes combineert met P2E (play-to-earn) en impactspellen, wordt verwacht Ripple (XRP) en Terra Luna Classic (LUNC) te overtreffen in termen van groei en winst.

Dit artikel zal de potentie van NuggetRush behandelen en waarom het een veilige en veelbelovende weddenschap is ten opzichte van XRP en Terra Classic Luna. Daarnaast zal het verkennen waarom het een van de altcoins is om te volgen voor verbluffende winsten.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush (NUGX): Voorspelde Groei van 2.500%

NuggetRush (NUGX) valt op in het crypto-landschap vanwege zijn innovatieve benadering van mememunten. Als gevolg hiervan wordt het geprezen als het alternatief voor Dogecoin, klaar voor aanzienlijke groei.

Zoals eerder vermeld, onderscheidt dit project zich door zijn mix van memes, P2E en impact gaming. Daarom heeft het, als een van de projecten op de lijst van initiële muntenaanbiedingen, een verbazingwekkende $400.000 opgehaald in slechts de tweede fase van zijn voorverkoop.

De combinatie van P2E en impact gaming zal het doen opvallen in het gaming-ecosysteem. Om te beginnen, als P2E-spel, zullen spelers genieten van een unieke gameplay-ervaring door het goudmijnspel te spelen.

Daarnaast zullen gamers echte activa verdienen, die kunnen worden verhandeld of uitgewisseld op de marktplaats. Als een impact gaming project, zal het meer zijn dan alleen de spanning van het avontuur en goudzoektochten, bijdragend aan de verbetering van ambachtelijke mijnwerkers in ontwikkelingslanden.

Dit project bevindt zich in de tweede ronde van zijn voorverkoop en kost slechts $0,012 per munt. Vroege houders zullen een stijging van 100% zien in hun investering vóór de lancering. Ook, na de lancering, voorspellen analisten een rally van 2.500%. Dit zal ervoor zorgen dat het mogelijk XRP en Terra Luna Classic overtreft, waardoor het wordt gepositioneerd als de beste nieuwe crypto om nu in te investeren.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Ripple (XRP): Is het Overgewaardeerd?

Ripple (XRP) staat gerangschikt onder de top 5 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, waardoor het een van de grootste spelers in het crypto-landschap is. Het lost een kritisch probleem op in de cryptoscene met betrekking tot grensoverschrijdende transacties. Zowel in de cryptoscene als in het bredere financiële landschap ziet XRP een toename in adoptie, wat bijdraagt aan zijn groei.

Ondanks dit kiezen veel investeerders voor nieuwe en opkomende projecten boven XRP. Zij geloven dat het weinig ruimte heeft voor groei, wat betekent dat het schijnbaar overgewaardeerd is. Bovendien heeft het nog steeds een lopende rechtszaak met de SEC, wat het vertrouwen in zijn potentieel vermindert. Desalniettemin is XRP nog steeds een van de beste munten om in te investeren.

Terra Luna Classic (LUNC): Afnemende interesse van investeerders

Terra Luna Classic (LUNC) is de oorspronkelijke utility-token van de Terra blockchain.

Het werd niet alleen beroemd vanwege zijn explosieve groei na de lancering, maar ook vanwege zijn neergang na de de-peg en instorting van TerraUSD. Na de ineenstorting en de daaropvolgende daling van Terra Luna Classic met 100%, hebben investeerders bijna alle hoop verloren.

Desondanks zijn er pogingen tot heropbouw, en het behoudt nog steeds zijn status als een top 100 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Maar zal het zijn prijs voor zijn bijna instorting terugwinnen, en is het een goede crypto om te kopen?

Wel, de kansen om zijn oude prijs terug te winnen zijn klein.

Het vertrouwen van investeerders in Terra Luna Classic blijft laag. Met oude investeerders die bijna alles verliezen, geven ook nieuwe investeerders weinig aandacht aan Terra Luna Classic. Als gevolg hiervan zijn de kansen op significante groei gering, met een overheersende bearish druk.

Conclusie

NuggetRush, het alternatief van investeerders voor Dogecoin, staat op het punt om na de lancering een tijdige groei van 2.500% te realiseren. Dit zal ervoor zorgen dat het ofwel XRP of Terra Luna Classic overtreft. Dus als je wilt investeren in een token met potentieel, dan kan dit Dogecoin-alternatief precies zijn wat je zoekt.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Sources


Article information

Author: Ralph Diaz

Last Updated: 1704500882

Views: 1381

Rating: 4.1 / 5 (119 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ralph Diaz

Birthday: 1980-01-01

Address: 79145 Fowler Knoll, Gonzalezfort, IL 38660

Phone: +3800475224847477

Job: Taxi Driver

Hobby: Hiking, Ice Skating, Photography, Gardening, Writing, Bowling, Hiking

Introduction: My name is Ralph Diaz, I am a dazzling, vibrant, Open, vivid, skilled, priceless, unreserved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.