header banner
Default

De whale-activiteit van ADA stijgt: Cardano volgt Bitcoin en Ethereum - BLOX | Nieuws


De cryptowereld bruist van de activiteit. Recentelijk heeft Cardano zich bij Bitcoin en Ethereum gevoegd in een opvallende trend: een toename van whale-transacties. Maar wat betekent dit precies voor de markt?

Whale-activiteit schiet omhoog

VIDEO: CARDANO Dominance SOARS! ADA Price BREAKS HIGHER!
Crypto Capital Venture

Cardano, bekend onder de afkorting ADA, heeft in de afgelopen week een opvallende toename van whale-transacties laten zien. Deze stijging was zo significant dat het de hoogste niveaus in meer dan drie maanden bereikte. Cijfers tonen aan dat er voor Cardano een indrukwekkende toename van 16% was in slechts één week. Ethereum volgde niet ver achter met een stijging van 14% in grote transacties.

Santiment licht tipje van de sluier

VIDEO: Wat is Cardano (ADA) en hoe werkt het? 🤔
BLOX

Het bekende crypto-analyseplatform Santiment bracht deze gegevens naar buiten. Hun data toont aan dat niet alleen Cardano, maar ook Bitcoin en Ethereum een soortgelijke trend ervaren. Deze cryptomunten hebben levels bereikt die we sinds juli niet meer hebben gezien.

Waarom deze plotselinge piek?

VIDEO: ⚠️🔥 Cardano ADA: WHALES ARE BUYING 🔥⚠️
Cheeky Crypto

Deze opvallende stijging in whale-activiteit volgde op een crypto-marktrally. Deze rally werd geïnitieerd door speculaties omtrent een Bitcoin ETF. Hoewel er nog helemaal niets zeker is, is de verwachting van een officiële spot ETF nog steeds in het vizier van velen, wat zorgt voor een positief marktsentiment.

Belang van deze ontwikkelingen

VIDEO: Whales Controlling Cardano ADA Price Action?
Cheeky Crypto

Deze trends onderstrepen de groeiende interesse van grote institutionele beleggers in cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano. Het signaleert een mogelijke verandering in de dynamiek van de digitale valutaruimte.

Wat wel belangrijk is om op te merken, is dat een toename in whale-transacties niet per se wijst op een aanstaande prijsstijging. Beleggers kunnen deze periode van verhoogde activiteit ook gebruiken om hun bezit af te stoten en winsten te realiseren.

Conclusie

VIDEO: 🔥I Bought 350 Cardano (ADA) Crypto Coins at $0.289?! HUGE NEWS AND UPDATES?! (URGENT!!)
Joe Parys Crypto

Terwijl de cryptomarkt blijft evolueren, is het duidelijk dat grotere spelers hun oog hebben laten vallen op populaire munten zoals Cardano. Wat de toekomst ook in petto heeft, één ding is zeker: de interesse in de cryptowereld blijft groeien.

Sources


Article information

Author: Matthew Watson

Last Updated: 1699563003

Views: 829

Rating: 3.6 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Matthew Watson

Birthday: 1992-02-29

Address: 07362 Scott Pine, New Nicole, UT 85823

Phone: +4281881082364788

Job: Artificial Intelligence Specialist

Hobby: Pottery, Cycling, Playing Piano, Tennis, Aquarium Keeping, Meditation, Kite Flying

Introduction: My name is Matthew Watson, I am a unwavering, strong-willed, transparent, unswerving, irreplaceable, esteemed, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.